ActivePure® SpaceTechnologie

Iedereen maakt zich steeds meer zorgen over hun mogelijke blootstelling aan allergenen, schimmels, VOC’s en luchtverontreinigende stoffen, en terecht: allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen.

Met ActivePure®-technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te verwijderen en stof te verminderen, maar ook om schadelijke verontreinigingen in de lucht en op de oppervlakken van uw huis te verwijderen.

ActivePure is in de VS gemaakt door Beyond by Aerus, een toonaangevend technologiebedrijf met meer dan 95 jaar geschiedenis en innovatieve producten die zijn erkend door het Smithsonian en worden vertrouwd door miljoenen families. ActivePure is de enige luchtreinigingstechnologie die het prestigieuze Certified Space Technology-zegel van de Space Foundation heeft gekregen. We hebben wereldwijde rechten op deze gepatenteerde ActivePure-technologie en het is de enige gecertificeerde ruimtetechnologie die 24 uur per dag continu werkt om lucht en oppervlakken continu te reinigen en te beschermen.

Bekijk deze korte video om meer te weten te komen over de voordelen van ActivePure ® Technologie

Hoe werkt ActivePure® om u en uw gezin te beschermen?

  • Wanneer microscopische zuurstof- en watermoleculen in de lucht bepaalde Beyond by Aerus-zuiveringseenheden binnenkomen, passeren ze de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen getransformeerd in vriendelijke maar krachtige oxidatiemiddelen.
  • Wanneer ze weer in de lucht worden vrijgegeven, zoeken en versnellen de supercharged ActivePure-moleculen verontreinigende stoffen, schimmels, schimmels en geurveroorzakende bacteriën die snel worden vernietigd, zelfs bacteriën die zich proberen te verbergen in moeilijk te bereiken scheuren en spleten.

Is ActivePure® ook voor uw gezin of medewerkers?

  • Wilt u uw blootstelling aan VOC's, gassen en stof in de lucht verminderen, terwijl u hun effecten op uw gezondheid en welzijn vermindert.
  • Bent u op zoek naar verlichting van allergie- en astma-triggers?
  • Bent u bezorgd over geuren van huisdieren of andere bronnen?
  • Wilt u beter slapen en zich elke dag beter voelen?
  • ActivePure-technologie is veilig voor zowel mensen als huisdieren en wordt dagelijks gebruikt in huizen over de hele wereld, maar ook in hotels, kinderdagverblijven, professionele atletiekfaciliteiten, de Liberty Bell en het Ground Zero Museum.

 

 

ActivePure-technologie is veilig voor zowel mensen als huisdieren en wordt dagelijks gebruikt in huizen over de hele wereld, maar ook in hotels, kinderdagverblijven, professionele atletiekfaciliteiten, de Liberty Bell en het Ground Zero Museum.