050- 851 89 20

Gedempte Zuiderdiep 95
9711HD Groningen
info@schoneluchtgroningen.nl

De ultieme oplossing om u en uw gezin de beschermen!

ActivePure® SpaceTechnologie

Iedereen maakt zich steeds meer zorgen over hun mogelijke blootstelling aan allergenen, schimmels, VOC’s en luchtverontreinigende stoffen, en terecht: allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen.

Met ActivePure®-technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te verwijderen en stof te verminderen, maar ook om schadelijke verontreinigingen in de lucht en op de oppervlakken van uw huis te verwijderen.

ActivePure is in de VS gemaakt door Beyond by Aerus, een toonaangevend technologiebedrijf met meer dan 95 jaar geschiedenis en innovatieve producten die zijn erkend door het Smithsonian en worden vertrouwd door miljoenen families. ActivePure is de enige luchtreinigingstechnologie die het prestigieuze Certified Space Technology-zegel van de Space Foundation heeft gekregen. We hebben wereldwijde rechten op deze gepatenteerde ActivePure-technologie en het is de enige gecertificeerde ruimtetechnologie die 24 uur per dag continu werkt om lucht en oppervlakken continu te reinigen en te beschermen.

Voordelen van ActivePure ® Technologie

Hoe de ActivePure® Technologie werkt?

Is ActivePure® ook voor uw gezin of medewerkers?

ActivePure-technologie is veilig voor zowel mensen als huisdieren en wordt dagelijks gebruikt in huizen over de hele wereld, maar ook in hotels, kinderdagverblijven, professionele atletiekfaciliteiten, de Liberty Bell en het Ground Zero Museum.

ActivePure is effectief in de vermindering van oppervlakteverontreinigingen

ActivePure is effectief bewezen bij de vermindering van luchtverontreinigingen