050- 851 89 20

Gedempte Zuiderdiep 95
9711HD Groningen
info@schoneluchtgroningen.nl

Aerus in de Space Technology Hall of Fame

ActivePure is gebaseerd op technologie die oorspronkelijk door NASA is ontwikkeld en waarvan bewezen is dat het tot 99% van de oppervlakte-micro-organismen vermindert en de luchtverontreinigingen en allergenen drastisch vermindert. Tegenwoordig is de technologie beschikbaar voor consumenten en bevordert ze een gezonder leven door middel van de Beyond by Aerus-familie van producten met ActivePure Certified Space Technology.

Space Technology

Aerus LLC, de leider van Healthy Home die zich toelegt op het leveren van geavanceerde technologieën om de gezondste huizen over de hele wereld te creëren, is vereerd om de introductie van haar gepatenteerde ActivePure-technologie in de Space Technology Hall of Fame, een Space Foundation-programma dat gericht is op het vergroten van het publiek , aan te kondigen bewustwording van de voordelen van ruimteverkenning en verdere innovatie van door NASA aangepaste technologieën aanmoedigen om de levenskwaliteit van de mensheid te verbeteren.

 
 
ActivePure-technologie is een van de slechts 75 technologieën die de afgelopen 30 jaar zijn opgenomen in de Space Technology Hall of Fame. Eerdere inductees waren onder meer energiebesparende technologieën, satelliet- en telecommunicatietechnologieën, praktische commerciële apparaten en technologieën voor gezondheidsverbetering, waaronder LASIK-oogchirurgie, implanteerbare pacemakers en hoortoestellen en vele andere apparaten die de levenskwaliteit van miljoenen mensen elke dag verbeteren.
 
De introductieceremonie vindt plaats op 6 april in Colorado Springs, als hoogtepunt van het 33e Space Symposium, een driedaagse conferentie die wordt bijgewoond door meer dan 11.000 ruimtevaartleiders van over de hele wereld. Het Space Technology Hall of Fame Dinner ter ere van de inductees van 2017 wordt mede gesponsord door SpaceX, een ruimteverkenningsbedrijf opgericht in 2002 door Elon Musk.
 
ActivePure Radiant Catalytic Ionization (RCI) -technologie werd in eerste instantie ontwikkeld door NASA-wetenschappers om ethyleengas aan boord van het internationale ruimtestation te elimineren en is door Aerus aangepast en verbeterd ten behoeve van mensen over de hele wereld.
 
Beyond by Aerus ‘ActivePure-technologie is getest in zowel universitaire als laboratoriumomgevingen en wordt ook gebruikt in tal van commerciële en industriële omgevingen die met bijzonder risicovolle problemen worden geconfronteerd. ActivePure-technologie is ontwikkeld om verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken te verwijderen en wordt momenteel gebruikt in huizen, kantoren, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, hotels en professionele sportfaciliteiten. Het is bewezen dat het lucht- en oppervlaktevirussen, schimmels, schimmels, vluchtige organische stoffen en bacteriën zoals MRSA, E-coli en Staph vernietigt.
 
“We hebben het geluk te leven in een tijd waarin technologie en innovatie in het ruimtetijdperk zulke opmerkelijke implicaties voor ons hier op aarde hebben. Sinds ActivePure Technology voor het eerst werd ingezet op de spaceshuttle Columbia en in daaropvolgende succesvolle toepassingen aan boord van het internationale ruimtestation ISS, hebben ActivePure-technologie kunnen aanbieden in verschillende producten van Aerus, activTek, Vollara en Beyond by Aerus om het leven van mensen te verbeteren “, zegt Joe Urso, Aerus LLC CEO, die samen met Andy Eide, Aerus LLC Vice President, Product Development en Productie zal dit jaar individueel worden opgenomen in de Space Technology Hall of Fame, “de introductie in de Space Technology Hall of Fame is een grote eer en is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen om dit product te brengen aan de mensen die het nodig hebben het meest.”
 
Van ultramoderne vloerverzorgingssystemen tot lucht- en waterzuiveringssystemen en daarbuiten, Aerus heeft schone, veilige en gezonde binnenomgevingen gecreëerd voor meer dan 50 miljoen bedrijven en huizen wereldwijd. Degenen die last hebben van astma of allergieën, nieuwe ouders of verzorgers, dierenliefhebbers of iedereen die een gezonder leven wil leiden, kunnen profiteren van de reinigende en zuiverende componenten van ActivePure Technology.
 
Over Aerus LLC
 
Sinds 1924 is Aerus LLC (voorheen Electrolux USA) de leider in Healthy Home die zich inzet voor het leveren van geavanceerde technologieën en ongeëvenaarde service om de gezondste huizen en leefomgevingen in Noord-Amerika en in 70 landen over de hele wereld te creëren. De Aerus-bedrijvenfamilie omvat Aerus, Beyond by Aerus, Vollara, ActivTek en AirScrubber Plus. Ze zijn de exclusieve wereldwijde eigenaren van ActivePure-technologie, de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktezuivering ooit ontdekt, en de enige in zijn klasse die door de Space Foundation wordt erkend als Certified Space Technology. ActivePure-technologie is ontwikkeld door Aerus op basis van technologie die oorspronkelijk door NASA is ontwikkeld.
 
Bron: prweb.com