050- 851 89 20

Gedempte Zuiderdiep 95
9711HD Groningen
info@schoneluchtgroningen.nl

Beyond Guardian Air

Nu officieel bewezen: ActivePure® technologie vernietigt COVID-19 virus!

DALLAS – (BUSINESS WIRE) – Aerus, de wereldleider in oppervlakte- en luchtzuiveringsoplossingen, kondigde woensdag aan dat onafhankelijke testresultaten van hun Hydroxyl Blaster met ActivePure-technologie bevestigen dat het product het SARS-CoV-2-virus op oppervlakken doodt. De testgegevens, uitgevoerd door het onafhankelijke Food and Drug Administration-conforme laboratorium, MRIGlobal, hebben een oppervlakte-dodingspercentage van 99,98% van levend SARS-CoV-2-virus in zeven uur vastgesteld. SARS-CoV-2 is het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de bekroonde ActivePure-technologie van Aerus microscopisch kleine ziekteverwekkers en verontreinigingen op oppervlakken en in de lucht vernietigt en is beschikbaar in meer dan 70 Aerus-producten, waaronder de Aerus Medical Guardian die door de FDA is goedgekeurd als Klasse II Medical Device 510 (k) . De Aerus Hydroxyl Blaster met ActivePure-technologie is een betaalbare, mobiele, plug-and-purify luchtreiniger die werkt op interne vernevelde pathogenen en oppervlakteverontreinigingen.

Gecontroleerde, onafhankelijke laboratoriumstudies hebben de werkzaamheid van ActivePure-technologie in Aerus-producten aangetoond, waaronder:

93% oppervlaktedood in drie uur live SARS-CoV-2, zelfs wanneer bedekt door een beschermende biofilm, met de Aerus Hydroxyl Blaster met ActivePure-technologie.

98% oppervlaktedood in zes uur live SARS-CoV-2, zelfs wanneer bedekt door een beschermende biofilm, met de Aerus Hydroxyl Blaster met ActivePure-technologie.

99,999% sterftecijfer van RNA-virussen in de lucht in slechts 30 minuten met de Aerus Medical Guardian met ActivePure-technologie, een FDA 510 (k) goedgekeurd klasse II medisch hulpmiddel

99,9999% doden van RNA-virussen in de lucht in 60 minuten met de Aerus Medical Guardian met ActivePure-technologie

“We hebben een technologie gedemonstreerd in onafhankelijke laboratoriumstudies om COVID-19 binnenshuis te doden en de wereld op een veiligere manier weer aan het werk, terug naar school en weer tot leven te brengen. Onze eenheid werkt in realtime om 99,98% van de nieuwe COVID-19-virussen te vernietigen die opnieuw in de ruimte zijn geïntroduceerd, na slechts zeven uur installatie ”, aldus Joe Urso, CEO van Aerus. “De doeltreffendheid van onze gegevens is consistent met onze andere eerder gerapporteerde RNA- en DNA-virustestgegevens en bevestigt dat ActivePure-technologie die wordt gebruikt in onze oppervlakte- en luchtzuiveringssystemen de snelst werkende continue oplossing is die beschikbaar is. We zijn zeer verheugd om deze COVID-19-desinfectieresultaten met onze ActivePure Technology-oplossingen aan te kondigen.

Hoe ActivePure-technologie anders is

Luchtreinigers vallen over het algemeen in twee categorieën: actief of capture-based. Zoals de naam al doet vermoeden, is ActivePure-technologie een actief gebaseerde desinfectieoplossing, waarmee Aerus-apparaten met ActivePure-technologie niet alleen de lucht kunnen desinfecteren en zuiveren, maar ook oppervlakken. De gepatenteerde technologie van Aerus maakt gebruik van vrije zuurstof- en watermoleculen en zet deze om in krachtige oxidatiemiddelen, bekend als ActivePure Molecules, die weer in de kamer worden afgegeven en de binnenruimte vullen. ActivePure Molecules zoeken en vernietigen continu de ziekteverwekkers en verontreinigingen in de kamer in realtime, 24 uur per dag.

Opvang-gebaseerde luchtreinigers werken niet in realtime en zijn alleen effectief tegen de verontreinigingen die worden opgevangen en gedood door een HEPA-filter, koolstof of ultraviolet licht. Deze eenheden zijn door hun ontwerp slechts gedeeltelijk effectief in het verminderen van enkele van de ziekteverwekkers in de lucht en zijn niet effectief in het behandelen van ziekteverwekkers op oppervlakken. Andere apparaten, zoals bipolaire ionisatie, hebben twijfelachtige resultaten, zoals aangegeven door de Centers for Disease Control (CDC) en de American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers (ASHRAE).

ActivePure-technologie:

Desinfecteert actief en continu oppervlakken en lucht 24/7, waardoor besmetting, herbesmetting en kruisbesmetting in realtime worden geminimaliseerd

Veilig te gebruiken in bezette ruimtes

Werkt zonder chemicaliën of ozon en breekt virale verontreinigingen af ​​tot onschadelijke bijproducten

Aerus wacht op de definitieve goedkeuring van de FDA voor autorisatie in noodgevallen (EUA) voor de Aerus Hydroxyl Blaster met ActivePure-technologie voor gebruik bij het verminderen van SARS-CoV-2 oppervlaktepathogenen. De resultaten zijn ook door Aerus ingediend bij de FDA-equivalente Canadese en Europese regelgevers, met het verzoek om Aerus ActivePure-apparaten te zuiveren om het SARS-Cov-2-coronavirus te bestrijden. Aerus verwacht in alle jurisdicties toestemming te krijgen.

Bovendien voert Aerus ook onafhankelijke laboratoriumtests uit om de werkzaamheid van ActivePure-technologie op het SARS-CoV-2-virus in de lucht aan te tonen voor goedkeuring door de FDA.

ActivePure-technologie is beschikbaar in een breed scala aan producten, zowel draagbaar als geïnstalleerd, en wordt verkocht door een beperkt aantal bedrijven, waaronder Aerus, Aerus Enterprise Solutions (AES) en Vollara.

Ga naar ActivePure.com/covid voor meer informatie over de werkzaamheid van ActivePure-technologie.

OVER AERUS ‘ACTIVEPURE-TECHNOLOGIE:

Aerus is de wereldleider in actieve, continue oppervlakte- en luchtzuiveringssystemen voor gezondheidszorg, onderwijs, commerciële en openbare voorzieningen, horeca en residentiële toepassingen. Aerus is de exclusieve wereldwijde eigenaar van gepatenteerde ActivePure-technologie, de krachtigste oppervlakte- en luchtzuiveringstechnologie ooit ontdekt, en de enige in zijn klasse die door de Space Foundation wordt erkend als Certified Space Technology en in 2017 is opgenomen in de Space Foundation Hall of Fame. ActivePure-technologie is ontwikkeld door Aerus op basis van technologie die oorspronkelijk door NASA is ontwikkeld. ActivePure-technologie evolueert van vroege NASA-ontwerpen en minimaliseert snel, proactief en continu het aantal verontreinigingen op alle binnenoppervlakken en in de lucht. De systemen produceren submicroscopische hydroxylen en ionen, ActivePure-moleculen, die verontreinigingen bij contact vernietigen, waardoor de blootstelling aan ziekten, waaronder RNA- en DNA-virussen, bacteriën en schimmels, wordt verminderd. Onafhankelijke wetenschappelijke gegevens tonen herhaaldelijk aan dat de gepatenteerde ActivePure-technologie de krachtigste lucht- en oppervlaktezuiveringsoplossing is die ooit is ontdekt, waarbij meer dan 99% van het aantal micro-organismen en luchtverontreinigingen in de lucht wordt verminderd. De Aerus ActivePure-badge, die over de hele wereld wordt weergegeven, geeft gemoedsrust dat er continue 24/7 oppervlakte- en luchtbescherming is in de binnenruimte. In 2020 werd de Aerus Medical Guardian, met ActivePure, geregistreerd en goedgekeurd als een FDA klasse II medisch hulpmiddel. In tegenstelling tot veel andere technologieën is ActivePure veilig te gebruiken in ruimtes binnenshuis terwijl het door mensen wordt bewoond – snel, continu en veilig, waardoor de blootstelling aan ziekteverwekkers wordt verminderd. Gepatenteerde ActivePure-technologie is ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in de VS en is een divisie van Aerus Holdings, LLC. Bezoek ActivePure.com voor meer informatie.

OVER AERUS:

Sinds 1924 zet Aerus Holdings LLC (voorheen Electrolux Corp. USA) zich in om de allernieuwste technologieën en ongeëvenaarde service te leveren om de gezondste binnenomgevingen te creëren in Noord-Amerika en in meer dan 70 landen over de hele wereld. Gedurende die tijd hebben Aerus-producten geholpen bij de bescherming van meer dan 50 miljoen bedrijven en huizen en zijn ze geëerd in het Smithsonian. De Aerus-familie van bedrijven en merken omvat Aerus, Beyond by Aerus, Vollara, ActivTek, Aerus Enterprise Solutions en AirScrubber by Aerus. ActivePure-technologie is ontwikkeld door Aerus op basis van technologie die oorspronkelijk door NASA is ontwikkeld. Ga voor meer informatie naar BeyondByAerus.com.

Link naar het oorspronkelijke artikel: https://www.businesswire.com/news/home/20200930005869/en/Aerus-ActivePure-Technology-Air-Purifier-Kills-COVID-19-on-Surfaces-in-Lab-Results

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email
Share on whatsapp