050- 851 89 20

Gedempte Zuiderdiep 95
9711HD Groningen
info@schoneluchtgroningen.nl

school

Schooldistricten zoeken naar opties voor luchtzuivering voor extra veiligheid

Terwijl scholen weer beginnen te openen voor het face-to-face lesgeven, worstelen districten in het hele land om luchtzuiveringssystemen te identificeren en te installeren waarvan is bewezen dat ze virussen en bacteriën van oppervlakken en in de lucht doden. 

DALLAS, TX / ACCESSWIRE / 28 augustus 2020 / (vertaling uit het Engels)
Velen kiezen ervoor om de ActivePure-technologie van Aerus te installeren , de krachtigste oppervlakte- en luchtzuiveringstechnologie ooit ontdekt, waarvan de werkzaamheid is gebaseerd en bewezen in onafhankelijke universitaire en laboratoriumtests. ActivePure-technologie vermindert meer dan 99% van de micro-organismen aan het oppervlak en de luchtverontreinigingen in beschermde ruimtes, zowel op het oppervlak als in de lucht. In eerder gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken van Aerus, uitgevoerd door door de Food and Drug Administration goedgekeurde laboratoria, werd bewezen dat de Aerus Medical Guardian met ActivePure-technologie een dodingspercentage van 99,9999% heeft van RNA- en DNA-virussen, waaronder varkensgriep (H1N1), vogelgriep (H5N8), hepatitis A (HAV) en MS2-bacteriofaag op oppervlakken en in de lucht. Binnen 24 uur na installatie van ActivePure Technology hebben onderzoeken aangetoond:

 • In een kindertherapiebureau, een reductie van bacteriën tot bijna 0
 • In een professionele sportkleedkamer een reductie van MRSA tot bijna 0
 • In de operatiekamer van een ziekenhuis waren bacteriën en schimmels in de lucht met 99% verminderd en MRSA aan het oppervlak met 95,7%          verminderd
 • In een hotelstudie een reductie van schimmels tot bijna 0

Bovendien was ActivePure geïnstalleerd in een kleuterschool in Pennsylvania reden van een vermindering van 80% in ziektedagen en in een school in Indiana een vermindering van 80% in griepgerelateerde ontslagen.
ActivePure-technologie is te vinden in een verscheidenheid aan populaire producten die beschikbaar zijn in zowel draagbare als geïnstalleerde eenheden.  ActivePure-technologie biedt continue bescherming om binnenruimtes te desinfecteren door veilig 24/7 te werken in bezette en / of onbezette ruimtes zonder chemicaliën of ozon. “Landelijk erkennen onderwijsinstellingen het belang van luchtzuiveringssystemen die virussen en bacteriën op oppervlakken en in de lucht elimineren”, aldus Joe Urso, CEO van Aerus. “Een grote zorg is echter dat de meeste mensen niet beseffen dat niet alle luchtzuiveringssystemen hetzelfde zijn. Vooral klaslokalen hebben een luchtzuivering nodig zoals ActivePure die continu en actief desinfecteert in realtime op oppervlakken en in de lucht om kruisbesmetting en herbesmetting te minimaliseren, en dat veilig en snel terwijl er kinderen in de kamer zijn. ” De apparaten met ActivePure-technologie zuigen regelmatig zuurstof- en watermoleculen uit de lucht naar de zuiveringseenheid. De lucht passeert een unieke, gepatenteerde honingraatmatrix en wordt omgezet in krachtige oxidatiemiddelen en hydroxylen, ook wel bekend als ActivePure Molecules. De ActivePure-moleculen worden uit de unit terug in de lucht gedreven, mengen zich met de niet-verwerkte lucht en vullen de volledige luchtruimte van de kamer, inclusief oppervlakken. ActivePure-moleculen bewegen zich onmiddellijk door een ruimte met meer dan 300 meter per seconde. In elke kamer waar een apparaat zich bevindt, zoeken en vernietigen miljoenen ActivePure-moleculen snel op het oppervlak en in de lucht verspreide virussen en bacteriën, waardoor ze worden afgebroken tot veilige bijproducten. Omdat de lucht in de kamer al gevuld is met ActivePure Molecules, wordt er continu gedesinfecteerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals scheuren en spleten. Telkens wanneer nieuwe verontreinigingen de kamer binnenkomen, worden deze in realtime geneutraliseerd door ActivePure Molecules. Sinds 1924 hebben de producten van Aerus gezorgd voor een gezond binnenklimaat voor meer dan 50 miljoen bedrijven en woningen wereldwijd in meer dan 72 landen. Momenteel beschermt ActivePure Technology duizenden studenten in de VS. Enkele interessante installaties van ActivePure Technology zijn:

 • Agape Montessori Christian Academy, Vicksburg, Mississippi
 • Gerechtsgebouw Academie, Virginia Beach, Virginia
 • Hershorin Schiff Community Day School, Sarasota, Florida
 • De Lamplighter School, Dallas
 • Missisquoi Valley School District, Swanton, Vermont
 • Plymouth Public Schools, Plymouth, Massachusetts, en
 • Triton Public Schools, Claremont, Dodge Center en West Concord, Minnesota

Ook maken veel centra voor voor- en vroegschoolse educatie, kinderdagverblijven en kindertherapiecentra ook gebruik van ActivePure-technologie, waaronder: 

 • ABC Kiddie Kampus, Pittston, Pennsylvania
 • Bolton Hill Nursery, Baltimore, Maryland
 • De Leerervaring, Jacksonville, Florida
 • West Windsor Day School, West Windsor, New Jersey, en
 • Integratieve pediatrische therapie, Dallas

De vraag naar ActivePure Technology is zo groot dat een schooldistrict, Sarasota County Schools, een Go Fund Me startte ( https://www.gofundme.com/f/aerus-air-filtration-scrubbers ), en binnen 11 dagen bijna $ 71.000 om ervoor te zorgen dat al hun scholen worden beschermd.

Link naar oorspronkelijk artikel: https://finance.yahoo.com/news/school-districts-look-air-purification-190000456.html

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email
Share on whatsapp